Custom Car Graphics

auto folie - car wrap stockfoto's en -beelden

Mijn neef besloot om op maat gemaakte auto-graphics in grijns te laten maken, wat mijn idee was om mee te beginnen. Hij vroeg me om aan een paar grafische afbeeldingen voor zijn bedrijf te werken, waaronder vier verschillende sets van grijns voor verschillende gebieden op de auto – voorkant, achterkant, zijkant en een Products bymailer-sticker om op de zijkant van de etalage van de supermarkt te plakken. Na wat afstemming, helderheid en enkele andere verbeteringen, vond hij de nieuwe graphics meteen leuk.

abel is altijd een beetje een probleem voor me geweest, ze worstelt om me te pushen voor haar rekening, maar jaren geleden hadden we ons eerste kind. Ze was een beetje terughoudend om te rijden, maar toen onze zoon vroeg om na het werk de auto naar de winkel te brengen, gaf ze uiteindelijk toe. We stopten bij de winkel en mijn neef haalde haar slaapzak tevoorschijn terwijl ik in de geparkeerde auto zat en naar mijn spiegelbeeld in de etalage staarde. Ze kreeg eindelijk het bericht en ging weg. Een paar weken later bezochten we mijn neef die herstellende was van zijn zalving. Toen we in het ziekenhuis lagen, was ze de hele nacht meerdere keren wakker geweest. Uiteindelijk stond ze op om het kind te nemen, maar voordat ze me wakker kon maken, opende ik plotseling de gordijnen, sprong uit de ziekenhuiskamer en rende naar buiten naar een mooie warme persoonlijke auto met het enorme auto-logo en alles.

Onnodig te zeggen dat mijn nicht behoorlijk van streek was en iedereen vertelde dat we haar vrienden waren. Ze kwam eindelijk bij mij thuis om een ​​paar joggingschoenen af ​​te geven die ik lang geleden had besteld. Toen ik mijn gloednieuwe paar baanschoenen op de oprit zag staan, rende ik naar mijn kamer om me om te kleden en na veel rennen en het uit elkaar vallen van mijn schoen, kleedde ik me eindelijk aan en ging naar de baan. Mijn neef had niet de energie of de bijnaamkracht, dus ik moest haar ontmoeten op de baan. Mijn neef gaf me wat beelden van de races om mijn vrienden te laten zien op weg naar de volgende race.

Na de derde race besloot mijn neef dat ze haar vaardigheden beter van de baan naar de weg kon overbrengen. Ze ging naar de supermarkt en nodigde me uit om binnen te komen om wat boodschappen te halen. Toen we de winkel binnengingen, bespraken we toevallig haar verhuizing naar Indianapolis en hoe cool het zou zijn om naar een autowasbedrijf in Indianapolis te verhuizen. Toen we terugkwamen bij de wasstraat, vroeg ze me wat ik moest doen om een ​​soort wasstraat te beginnen. Eerder in het jaar heeft ze haar auto de grond in gereden en kreeg ze slechts 27 waspunten voor $ 0,15 per wasbeurt en binnenkort zou ze 80 tot 100 punten krijgen voor een wasbeurt met de baan. Sinds ik terug naar school ben verhuisd en een parttime baan heb bij de plaatselijke dierenwinkel, dacht ik dat dit een goed idee zou zijn, omdat het mijn inkomen zou vermeerderen en de overgang uit de stad niet compleet zou zijn.

Kort daarna besloten we een locatie en apparatuur en een businessplan. De eerste twee maanden waren rustig, ze wasten slechts drie tot vier auto's per dag, maar mijn neef begon me te ontslaan omdat ik te veel uren nodig had en dat vond ik niet leuk omdat werknemers werden vervangen en onervaren. Ik probeer ze echter te gebruiken en mijn vaardigheden groeien en ik leer nieuwe apparatuur, net als hulp bij een dealerlening en belastingadvies.

De derde maand was druk met verkopen en onze wekelijkse focus lag op Wheels With Gas, vergeleken met vorig jaar, waar we slechts twee auto's per week waste en toch aan de vraag van de klant voldeden.

Nu, zes maanden later, voldoen we aan de vraag van de wekelijkse klanten en mijn collega en ik voorspellen dat als de lokale krant, de tweewekelijkse coupon zonder opdruk van de krant krijst, het goed komt. En totdat de brandstofprijs vier dollar per gallon is, is het logisch.